Hvordan lage dyp gravering med fiberlasermarkeringsmaskin

Hvordan lage dyp gravering med fiberlasermarkeringsmaskin?
Delasermarkeringsmaskinbrukes til dyp gravering og gravering, som hovedsakelig brukes i metallmaterialer, for eksempel dypgravering av aluminiumsplater og dypgravering i rustfritt stål.
Det er generelt to typer maskinalternativer for dypgravering, den ene er en vanlig merkemaskin med liten graveringsdybde, og den andre er en 3D-merkemaskin, som kan stilles inn etter egne behov.
Den dype graveringen av den vanlige markeringsmaskinen fullføres innenfor det lysemitterende området, vanligvis i en posisjon på omtrent 0-1,5 mm innenfor fokusområdet.I teorien er også markeringsdybden innenfor dette området, men i henhold til laseren. Forskjellig fra markeringsområdet vil graveringsdybden også endre seg tilsvarende.

JPT Mopa M7-serien laser fargemerkingsmaskin
For 3D-merkemaskinen fullføres graveringsdybden i henhold til dybden på programvarefasilitetene under merkingen.Før du starter merking, kan dybden som skal graveres settes til flere lag i merkeprogramvaren.Flytt deretter fokusposisjonen litt etter litt i henhold til det ferdige laget til den tilsvarende markeringsdybden er fullført.

3D fiberlasermarkeringsmaskin for gravering av buet overflate i dyp utskjæring (2)
Enten det er en vanlig merkemaskin eller en 3D-markeringsmaskin, er tiden og området for dypgravering proporsjonale.Jo større graveringsområdet er, desto lengre tid tar det å nå den nødvendige dybden.problemer å vurdere.
Dypgravering har selvfølgelig ikke bare krav til merkemaskinen, men har også tilsvarende krav til tykkelsen på materialet som skal graveres.Hvis graveringsmaterialet er relativt tynt, er det lett å forårsake materialdeformasjon under påvirkning av høytemperaturlaseren til merkemaskinen.
, Selvfølgelig, hvis du vil bruke en lasermerkingsmaskin for dyp gravering av materialer, men ikke vet hvilken maskin du skal velge, kan du kontakte oss når som helst, og vi vil ha profesjonelle ansatte til å gi deg profesjonell veiledning.


Innleggstid: 20. oktober 2022